Viides Hyvinvointikunta-foorumi järjestetään 17. helmikuuta

lähettänyt Kansallinen Hyvinvointiverkosto 14.12.2010 klo 7.04   [ 14.12.2010 klo 7.08 päivitetty ]

Kulttuuri on ihmisenä olemisen elinehto ja välttämätön osa jokaisen ihmisen arkea elämänkaaren eri ikävaiheissa. Kulttuuri synnyttää sosiaalista pääomaa ja saa meidät toimimaan yhdessä. Se vaikuttaa laaja-alaisesti koko yhteisön terveyteen ja hyvinvointiin. Mielekäs arkikulttuuri ja mahdollisuus toimia yhdessä ovat erinomaista ja edullista ehkäisevää hyvinvointipolitiikkaa.

Viides Hyvinvointikunta-foorumi järjestetään 17. helmikuuta, ja paneutuu kulttuurin hyvinvointi- ja terveysvaikutuksiin tutkimustiedon ja erilaisten käytännön esimerkkien avulla. Foorumi jatkaa ennakkoluulotonta keskustelua kunnallisen hyvinvointipolitiikan vaikuttavuudesta, suunnasta ja sisällöstä.
Foorumi on tarkoitettu kunnallisen hyvinvointipolitiikan toteuttajille, päättäjille, tutkijoille ja muille asiantuntijoille. Viidennessä foorumissa kohtaavat erityisesti sosiaali- ja terveydenhuollon
ja kulttuurin toimijat.

Foorumi antaa mahdollisuuden tiedon ja kokemusten vaihdolle, hyvien käytäntöjen levittämiselle, uusien ratkaisumallien ideoinnille ja jalostamiselle. Sitova ilmoittautuminen päättyy 8.2.2011.

Katso koko ohjelma tästä. (pdf)